Eilen olin töissä ja töitten jälkeen sairaalalla käynti. Sen jälkeen kiertelin sairaalan pihapiirissä eikä ollut ihan hukkareissu:Löytyi muuten erikoinen sienestyspaikka. Nimittäin kirurgian polin piha. Kirurgian polin ja osastojen pihasta löytyi lehmäntatteja ja herkkutatteja jotka poimin talteen, ne on mulla jääkaapissa vielä ja tänä iltana meinaan vielä siivota ne ja keittää ne ja miettiä jos jotakin ruokaa niistä tekisi. Sienikastiketta ja perunaa vaikkapa. Ehkä laitan perunat tällä kertaa perunamuusiksi ja se on hyvää sitten se sienikastike ja perunamuusi mutta sen teen huomenna illemmalla ja syön vaikka maanantaina.

 

Eilen hain myös apteekista lääkkeitä ja kotona lajittelin pussiin vanhaa rojua ja vaatetta kirpputoria varten kun me äitin kanssa laitetaan kirppis että saan minäkin vähän ylimääräistä rahaa. Rojuja on kertynyt eikä niitä saa aina tori.fi kautta edes myytyä. Huomenna meen äitin ja iskän kanssa Citymarkettiin ja Hesburgeriin.

 

Eipä mulla muuta. Olen miettinyt viime aikoina sitä, että on nykyään mennyt maailman meno aika omituiseksi enkä tarkoita asiaa mitenkään laajemmassa mittakaavassa vaan ihan ruohonjuuritasolla mutta en sano asiasta tämän enempiä.